Hemma igen..

Nu är jag hemma igen, så otroligt skönt att få sova i sin egna säng!
Helgen har varit helt okej, lite jobbig bara. Att gå upp kl 07.00 och sedan lägga sig runt 01.00 - 02.30, de är lite mycket för att göra massa olika slags lekar tycker jag. Men kul var det iallafall!
Under hela lägret kunde jag inte sluta tänka på mitt hjärta eller Ronja, undrade hela tiden vad dem gjorde!
Hade knappt någon tid att smsa heller för det var så mycket och sen när man hade "pause" så gick jag och la mig i sängen eftersom jag gått iupp så tidigt, men iallafall.. nu orkar jag inte skriva någonting mera för nu ska jag duscha och sen sova. De är ju skola imorgon, har prov för den delen också, ska nog försöka flytta det till någon annan dag eftersom jag har haft fullt upp och inte kunnat plugga.
Hoppas ni haft en trevlig ochbra helg.
Puss


( Plugg i skolan år 07 )


rättvik nästa!

Hejsan svejsan !

Jag ville bara säga förlåt för att jag inte skerv någonting igår efter att jag sa det... Men jag orkade verkligen inte för jag var verkligen trött. Men iallafall, nu ska jag berätta lite om denna dag istället! ¨

Slutade skolan idag klockan 13.00 för att jag skulle åka till Rättvik, konfa-läger alltså!
Skulle säga hej då till Älsklingen, men mamma satt i bilen trodde jag skulle ta bussen men eftersom jag bara hade 1 timme och 30 min på mig att packa så kom hon till mig för att hjälpa mig på traven. Sedan så gick jag och sa hej då till George, det var väl lite jobbigt men som tur är så är det bara en helg :)
Efter de så satte jag mig i bilen och skulle åka hem, vi åkte mot Valsta men vi kom inte så långt för det var nämnligen någonting som hänt, såg ut som om en krock eller något liknande hade hänt!
så vi vände och åkte sedan hem, jag var jätte stressad hela tiden!
Vi hämtade upp mina syskon vid skolan och släppte av Ronja då med, jag hoppas du har det bra ikväll, saknar dig gumman !

Men iallafall nu sitter jag i rummet på lägret och väntar på att vi ska gå och lyssna på Titus!
Emelie, Erica och Elin sitter här inne medans de andra är på "lektion". Vi lyssnar på musik och har det mysigt!
Men hoppas ni alla andra har det bra, hör väl av mig senare, puss




( länge sen )


Torsdag..

Shululullu!

Nu är jag här igen,   Slutade 14.00, skönt fast det kändes som värsta dagen!
Har knappt gjort någonting alls känns det som.
Ronja sov hos mig inatt, det var mys. När vi väl vaknade när min mobil ringde så rörde vi oss inte ur fläcken, båda var helt slut. När vi väl kom till skolan så somnade Ronja under lektionen ( soo sweet ) Jag lyssnade mest på musik, efter de så blev dagen bara tråkigare och tråkigare!

Ni sitter jag iallafall i mitt rum och lyssnar lite på musik medans Ronja sover lite.. Om ett tag så tror jag att George ska komma *GLAD*  Men nu ska jag gå igen, kommer tillbaka ikväll och skriver lite!

Puss


mysigt kanske...

Jahaa, då slutade jag och Ronja kl 13.00 idag, egentligen ska detvara 13.10 men våran buss går 8 över så vi fick gå tidigare :)  Åkte hem med bussen, men för att mamma skulle hämta oss så skulle vi följa med henne och
handla. Haha, det var ju roligt ! *HOST*   Efter det åkte vi hem och spelade lite musik, lästa upp en sak jag hade
skrivit till Farmor på hennes begravning, Ronja fick tårar i ögonen, skit sööt var hon. Efter det så ringde jag George och frågade vart han var, eftersom han skulle hem till mig efter skolan! Sedan när han smsade om att han var i Ölsta fick både jag och Ronja panik, vi hade varken rökt och jag skulle springa över till min farfar för att hämta fyrhjulingen, det var ju mys ! När vi kommit fram till bussplatsen så trodde George att vi drev, men VAD? vi orkade ju liksom inte gå 1 km för att möta honom, sen 1 km hem igen :) Vi åkte, men det var ju lite blött ute också, men regn kan aldrig hindra mig ! 

Just ni sitter George och kysser min rygg, Ronja sjunger och jag sitter här och skriver för att ni ska ha någonting att läsa, men WHAT EVER, nu ska jag gå upp och äta! 
Hare bra !


orkar inte..

Vet inte hur jag ska förklara denna dag, men jobbigt har det varit..
Man tror att man kan se klart, men de är inte alltid som man tror.
Men tror man hittat dem riktiga, det visar sig motsattsen..
Man kan aldrig veta hur det ska sluta heller!
Men man kan alltid fukosera på framtiden och försöka gå vidare från det förflutna..
Men när man väl förlorat något som man verkligen inte vill, och den personen betytt mer än någonsinn så är det verkligen svårt! Hjärtat klappar fortare och fortare för man inte vet vart man ska ta vägen, ögonen fylls av tårar, av den kärleken som precis blivigt bortsprungen..
Det kanske handlar om tid, men måste hålla humöret på topp, hur ont det än gör i hjärtat!
Kärleken man hittat betyder skit mycket, men en vänskap som jag haft den betyder så jävla mycket. Nu är den borta! Ja önskar jag kunde få tillbaka den.
Verkligen känna den glädjen jag hade, alltid kunna skratta med dig. Alltid känna mig trygg och veta att jag kunde lita på dig, nu verkar allt upp och ner! Jag vill bara skrika och gråta ut allt på en gång, vill inte sitta med det inne längre!   Men som en skit underbar och fin tjej sa till mig idag, jag förstår inte varför det hände? Jag förstår inte varför det blev som det blev mellan er, hade du ens gjort henne något? Svar: Nej, Hon gjorde bara sitt val och hon fick göra det. För tydligen så sägs det att en bra och accepterande vän accepteras deras val, men denna gång tror jag min bästa vän valde helt fel väg.. !
En kille som just nu och förhoppningsvis ett bra tag framöver kommer betyda sa också att han finns här för mig, att jag inte ska skämmas för att gråta framför honom..

När skol-dagen väl var slut var jag lite med George, han slutade 11.30, så jävla skönt, men han väntade på mig, så jävla sööt han är ! Efter ett tag skulle jag och Ronja åka hem, mådde så jävla dåligt efter skolan så Ronja och jag bestämmde oss för att göra pannkakor och kolla på tv, det var jätte mysiigt :) Tack gumman! Du får mig att må så mycket bättre, du får mig att håll aupp mitt självförtroende när jag egentligen bara vill släppa allt och springa.. 


* två låtar som fick mig att tänka, *
Mily Cyrus- the climb. Att man kan klara det om man offrar lite.. att man kan klara det även fast man är rädd att man kan fortsätta med det och att man ska vara stark även om man kanske inte alltid kan !
Erik Hassle- Dont bring flowers after i´m dead. Den är bara så otroligt bra när jag är irriterad brukar jag lyssna på *  den nu.. känns bara så jävla obetydligt ibland ! *


 


Söndag!

Hejsan Alla!

Idag, vad fan kan man säga om en Söndag? Finns väl inte så jäva mycket förutom tråkig dag.
Men knepet är ju att man kan göra den rolig...
Träffade Malin åt middag med henne och Baltzar (hennes kille) .
Hon tog en kebab med bröd och jag tog en sallad, den var god :)
Baltzar gjorde inte så mycket mera än att bara kolla när vi gluffsade i oss maten. Han spelade också och informerade om hur det gick för honom!
Efter det så drog jag hem till Ronja, efter det så träffade vi MIN lilla tönt , George.
När vi väl kommit ner till Märsta station så ringde vi Thomas, det tog ju ett tag innan han kom men tillslut så gick de. Mötte han vid Prima/brunos.. Det var ju lite mys iallafall..
Men det jobbigaste var ju att det är så jävla dåligt väder här i detta land, Hatar det !
Men aja, inget jag kan göra åt saken förutom att åka utomlands som jag snart ska, Spanien here i come :)

Nu ska jag väl lägga mig i sängen, kanske ringa George.
Ni får ha det braa.. pusspuss & sov gott !
Malin och Jag.


sjukaste förfaan!

Shululullu :)

Haha, fyfaan asså!
När jag väl åkt hem till Ronja igår och fixat mig lite och haft lite skoj så drog vi oss mot bussen och skulle möta George vid Märsta C, efter vi gjort det så mötte vi Crippe och hans kompis. Dem skulle till UH i märsta så vi följde med dem för han sa att Rahat skulle vara där. Jag hade inte träffat han på jätte länge så tyckte detvar dags nu :) 
Sen så slutatde det med att vi stanna där.. När v väl skulle ta oss där ifrån började det roliga! Vi förljde med Rahat till tåget så att vi kollade att han kom med tåget hem efter det så skulle vi ta oss till Centrum och då ville jag gå, dem andra följde med istället för att ta bussen.. Vi började gå och snackade lite på vägen sen så kom en JÄTTE läskig tunnel och så klart så ville Ronja och George gå den vägen men inte jag för den såg så jävla läskig ut, tillslut gav jag med mig.. När vi väl gått igenom den så kom det en brant backe upp och det var lerigt där så vi alla höll på att halka, vi såg ut som Bambi på hal is.  Efte det så var det staket och dem var ca 2 meter höga och vi var tillslut inlåsta i Märsta där dem håller på att bygga om, inte bara det utan att det var fullt med lera överallt och det kändes ju mindre bra. ÄCKLIGT ! Efter ett tag bestämde vi oss för att gå tillbaka och då hittade vi en bättre väg än den vi kom upp från. 

Men nu ska jag dra, pappa ropar!
Ha en bra kväll och ta det "lugnt" :)
Puss


My shiit ...


Shululullu!

Jaah, nu har jag väl också en liten sida som ni kan läsa om mig på! Najjs ju !? HAHA!
So let´s start !

Vaknade av att min mobil ringde kl 07.00, min lillesyster som ville terra mig.  Känslan av att klippa upp ur sängen var ju mindre rolig! Sen var det dags att åka och lämna mina syskon vid deras skola. Men skillnaden från denna dag var ju att det var inte våran mor, utan det var morfar.. Mamma & pappa är ju i Dubay, skönt för dom tycker jag ! Men nu återgår vi till min dag.  Efter vi lämnat av mina syskon så kom Ronja in i bilen, det var ju lite mys. Sedan så började morfar prata om finska och svenska språket, HAHA!!  Eftersom han är finsk och min mamma är de så är jag ju en halving, eller vad man nu ska säga.
Sedan var det väl skol dagen, de gick helt okej tills vi mötte George och Thomas. Vi satt och snackade och massa skit, sen så gick vi ut och rökte sen hade jag tydligen skippat en lektion. ( Lite mindre bra kanske, men WHAT EVER )   sen så hade vi lunch, sen följde George och Ronja med till Centrum för att kolla om jag hade pengar på koret! Det var ju rena skämtet, hade ju inte det :( Får väl de snart igen :)
Dagen slutade iallafall bra tycker jag :)

Iallafall, nu börjar det kanske bli tråkigt att läsa... så snart drar jag väl hem till Ronja och fixar till mig lite :)
 Hare så bra, så länge!   


RSS 2.0