*ready to fly*

Farmor; Låten är till dig !!
du var redo att flyga, skillnaden mellan oss var att jag inte var redo för det .. älskar dig !

Ready to fly

I've been trying to open the door
 To the secret of my destiny
And every new road I think is the one
Seems to lead right back to me 

 I've looked for a way to be wiser
 A way to be strong
Now I see the answer was hiding In me all along

And I'm ready to fly
Over the sun
Like a rocket to heaven
And I'm ready to soar
Right through the sky
Never dreamed I'd find something to lift me so high
I've always had wings
But I wasn't ready to fly!!

 Restless, hopeless, and misunderstood
Like so many others I know
So busy tryin' to keep holdin' on
When I should've been letting go

I was given the gift to find it
The spirit inside me
But I never really imagined
All I could be

 And I'm ready to fly
 Over the sun
Like a rocket to heaven
And I'm ready to soar
Right through the sky
Never dreamed I'd find something to lift me so high
I've always had wings
But I wasn't ready to fly

 The answer to all of my wonder
Was right in my hands
Now it's time for me to discover
All that I am

 And I'm ready to fly
Over the sun
Like a rocket to heaven
And I'm ready to soar
Right through the sky
Never dreamed I'd find something to lift me so high
I've always had wings
But I wasn't ready to fly

 I've always had wings
Now I'm finally ready to fly


lovet...

Jag hinner inte skriva så mycket under lovet på grund av att jag har så mycket för mig, men just nu fick jag lite tid för mig!
Jag har precis städat klart inne hos mig, fixat garderoben och sminkat mig inför ikväll, ska hem till Ronja och ha det lite kul med kompisar. Hennes mamma är borta så vi passar på att vara där, Roligt är det!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva för det har hänt ganska mycket men ändå som vanliga dagar, men WHAT EVER vi lever ju, right? Så våra dagar kan vara bra, dåliga och som den brukar. Men iallafall. Nu ska jag upp till de "stora" huset. hare bra så hörs vi. puss


Väsby..

Dagen idag har varit rätt tuff, är helt slut i kroppen! Vaknade runt 11.30 för att jag och Ronja skulle åka och handla i Väsby, vi hittade helt okej med saker, men dem sakerna jag skulle ha fanns ju inte längre! * SUCK*
Men annat fint hittade vi ! * HAPPY *

kvällen ser väl ut såhär: Chill krök hemma hos Ronja, dricker lite har det mysigt. Men nu ska vi dra till pizzerian för att köpa läst..Men What ever, hörs sen... Puss puss.


kvällen..

Åkte till Ronja efter att Mormor och Morfar varit här, vi skulle hitta på något kul! men de fanns inget att göra där eller ute i Til så vi bad hennes mamma att köra oss hem till mig, min granne hade typ Chill krök. De var iallafall bättre än att sitta och inte göra någonting alls.
Så vi satte oss där, pratade lite skit, skrattade lite och lite bråk blev de men WHAT EVER, right?

Nu kom jag precis innanför dörren, känner knappt mina fötter pga kylan som är där ute. Vi har precis träffat Kevin och Niklas, de var väl helt okej förutom att de var kallt som fan!
Men nu ska jag lägga mig i sängen för att värma mig. så puss.


** Alla kan ha ett leende, men betyder de att allt är äkta? **


God Jul !

God jul alla. Jag hoppas ni haft det lika mysigt som jag har haft det.
Vaknade klockan 10.30, Ringde killen på en gång och sa God Jul ! Efter det gick jag upp till de stora huset, fick en liten julklapp. Trisslotter, vann 85 kr, TJOHOO ! Man brukar ju fan aldrig vinna på dem ! Glad blev jag iallafall!

När klockan slagit 17.00 så sattevi oss alla vid matbordet och åt tillsammans, det var mysigt. Vi pratade och hade kul. Efter det drog jag mig ner mot mitt hus igen för jag skulle göra klart en film till Farfar eftersom jag inte köpte en julklapp till honom, ville göra en själv istället. Den blev helt okej, han blev glad iallafall.
När jag väl blev klar med den så ringde Mamma mig och sa att vi skulle öppna julklapparna.
Jag fick så otroligt mycket fint, fast mera får jag på nyår, dels imorgon för då kommer Mormor ocg Morfar hit, det ska bli kul !

Just nu sitter jag bara och väntar på att min kille ska komma. Saknar honom, inte sett han på ett tag, kul att träffa han idag igen. Det blir nog en chill kväll med film och mys.

Men What ever, God jul och ha en bra fortsatt trevlig kväll. Puss!


** Bilderna kommer senare **


Julhandla

Idag har jag varit och julhandlat! Slutade skolan idag runt 11. Har julavslutning imorgon, går i skolan till 10.00 det är någon julshow i skolan som vi alla ska se tror jag.
Efter skolan åkte jag och Ronja till Väsby för att julhandla lite. Hittade massa olika saker, julklappar till kompisar och familjen, sedan hittade jag även en liten fin sak till mig. Jag hoppas den kommer passa bra till julen. 
Sen blir de väl lite annat till den *GLAD* 

Men när vi var på väg hem så kom de värsta, Vi satt i Väsby och skulle ta tåget hem.. Men kom tåget? NEJ! snacka om att jag fick damp. Satt där och väntade i ca 45-50 min på ett jävla tåg! är de verkligen så jävla svårt?! Varje år är de samma problem med tågen, varför inte bara fixa till problemen? 
Men WHAT EVER är iallafall hemma nu och de är jagglad för. 
Men nu ska jag sova, ska upp ganska tidigt imorgon för julavslutningen. 
Hare bra. puss
 


Fredag

Dagen var helt okej, inte så mycket att göra.
Killen kom till mig, det var mysigt!

Gårdagen var Ronja ensam hemma, det var kul! Vi drog dit några, tog massa roliga bilder och sånt skit! Chill krök typ. Det var så otroligt kallt igår när jag och George skulle dra oss mot Ronja, Nosen frös ju ihjäl! Men de var lätt värt det ! Kommer väl säkert lite bilder senare!

Idag blir det väl samma sak igen, Chill krök och sånt typ! Men What ever nu ska jag dra mig..Ha en bra kväll puss!


Torsdag..

Förlåt om jag inte skriver varje dag, men ibland hinner jag inte och ibland orkar jag verkligen inte, så förlåt!
Igår somnade jag vid 20.00 på ett ungefär.. Gick i skolan på dagen sedan åkte jag och mamma och handlade lite till jul, kollade på lite julklappar och hade lite tid tillsammans.  Det var mysigt!
Efter det åkte jag direkt till Josefin, skulle färga hennes hår! Emma var där också, det vra roligt tyckte jag.
Håret blev bra och fick lite tid tillsammans med dem eftersom vi inte går i samma kläss längre blir det att vi inte umgås lika mycket, men de kan ju bero på mig också eftersom jag gör massa annat med, men förlåt för de!
När jag väl kommit hem från Josefine så somnade jag nästan direkt, var otroligt trött! så la mig då.. Skönt att somna tidigt för en gångs skull!  

Idag har jag väl bara varit i skolan, kom nyss hem från utvecklingsamtal på Munken! Måste få bättre självförtroende och självkänsla! Men men, What ever, de kanske kommer någondag.. vem vet !
Juste nu sitter jag framför elden och bara njuter utav värmen som kommer, smyger sig in i kroppen! Underbart skönt och varmt!

Men nu ska umgås lite med familjen, ni får ha det bra så hörs vi senare!
Puss





15/12-09

Vaknade utav att pappa ringde, han brukar ju ringa mig på morgonen eftersom jag inte kommer upp ur min varma och sköna säng ! När jag väl hade satt på mig kläder och sminkat mig lite så skulle jag gå upp till vårat stora hus, DET VAR SNÖ UTE !  Nej men jag har ju inte ramlat idag heller. hahaha..

I skolan var de väl helt okej, chill typ! Men vi hade lunch och då träffade vi Thomas, han kom till skolan, gick ut och rökte lite med honom sedan gick vi in i skolan.. pratade lite, efter det så gick vi ut igen men vi hade ingen tändare, gick hem till Thomas för att hämta en, det var då allt hände! SNÖBOLLSKRIG ! fyfaan vad jag blev blööt! han puttade ner mig i snön sen sprang han där ifrån, TÖNT!
Men WHAT EVER, imorgon ska han allt få se, hahaha..

När skolgången väl var slut började jag och Ronja röra oss mot Coop eftersom hon vunnit 100 kr där..
När vi väl hade köpt upp pengarna gick vi ut, vi köpte en tändare då med * SKÖNT * 
Vi ställde oss på sidan utav Coop, Ronja öppnade sin munn och gav en stooor  rap! Gubben som stog precis brevid oss kollade på mig med en konstig blick, De ända som kom upp i huvudet var: DET VAR INTE JAG! Han kollade på mig och sa, men de gör inget, de är okej! Ronja började bara skratta och sa att de var jag, men då sa jag till gubben: MEN JAG KAN INTE ENS RAPA, SÅ DE VAR INTE JAG !  sen sa han; De är okej..
Efter det gick han in på Coop, inget mer med det !

Nu är jag hemma från utbildningen, fett skönt. Hade ont i huvudet och halsen under hela tiden. Men annars var det nog helt okej ! Men nu ska jag ut och röka i snön..
ha det bra, puss !


( Om man har tråkigt, måste man göra det kul, Right? )


seeg dag !

Så otroligt seeg dag, min morgon var inte så rolig! Kom int eupp ur sängen! slutade med att jag nästan rullade ut från den.. Måste verkligen lära mig att sova! Sen var det bara att röra sig mot bussen.

Skolan var väl helt okej, men seg som alltid. Slutade 13.36 idag, missade precis bussen från skolan hem igen så satt i skolan 30 minuter till för att få åka hem.

När jag väl kommit hem låg min syster sjuk i soffan, tycker synd om dig hjärtat!
Vi satte oss och kollade på One tree hill, shit bra alltså !

Men nu har jag färgat håret igen. Blev inte så stor skillnad men lite iallafall ! Sen när färgen börjar försvinna ska jag nog lägga in lite ljusa slingor tror jag !

Men WHAT EVER, nu ska jag upp till stora huset för att tvätta bort sminket och göra mig redo för sängen..
God natt, puss



Söndag..

Nu är de söndag igen då! Imorgon är de skola.. tråkigt nog. Men vad ska man göra ? De är bara att gå om man ska fixa skolagången, eller?

Idag är de Lucia, de var marknad nere i Sigtuna men jag hann inte komma dit, var med killen och sen åkte jag och Ronja till Coop för att vi hade vunnit där, men tydligen skulle vi varit där 09.30...så vi sket i att hämta ut pengarna( 100 kr bara) Men Ronja fick sitt godis ändå, hennes mamma köpte till henne!
 De var ju snällt!
Efter de skulle vi på Marknaden men vi kom försent. men WHAT EVER !

När jag väl kommit hem så gick jag direkt till sängen, vaknade nämnligen klockan 10 idag pga att min kille sov hos mig, vi somnadeväl runt 05.00 eller något liknande.. men de var mys.. kolladepå film och sånt.. Men Ronja va hos mig också de var också mysigt.. hon gick hem vid 02.00 tror jag?! Följde med henne ut ur skogen och sen vände jag. Men gud vad de var läskigt att gå igenom den själv.. så jag ringde upp Ronja för att kunna prata med någon på vägen eftersom George låg hemma hos mig och sov under den tiden, skit gullig var han !

Men nu måste jag snart sova så ska sluta skriva..
men sov gott ni alla..
puss !


12/12, snö

Vaknade kl 08.00 idag, skulle på uppkörningskurs.. få reda på massa olika saker som mina handledare behövde få reda på! det var från kl 09.00-12.30! SKIIT LÅNG TID. Men What ever, vad gör man inte för körkort, Right?

Pappa fyller ju år idag, efter kursen så drog vi hem och gjorde en jätte fin smörgåstårta, den blev jätte god också! så GRATTIS pappa! Men just nu sitter jag hos Ronja, vi gör inte så mycket mera än de här.. haha!
Vi var nere i Sigtuna för att fylla på hennes mobil. * Det snöade* Sköönt ju !

Bilder från kvällen.. lite mys var det ju ! :)


JAG


RONJA


JAG


JAG & RONJA


natt-inlägg

Nu börjar de röra sig mot att lägga sig i sängen.. Inte för att jag kommer kunna somna men what ever!
Pratar med Pöjken i telefonen, fick nyss reda på att han har virus på datorn, de var väl mindre kul kanske !
Haha, aa hjärtat, jag vet att alla inte är perfekta men men, du duger för mig, för mig är du det! Oavsett om du tycker de eller inte ! Lovar dig de Älskling! <3

Filip; Du vet att jag alltid finns här för dig, mellan dig och din tjej! du vet att det kommer bli okej, hon kommer inse att hon inte kommer kunne ge upp! Om du gillar henne så mycket som du säger till mig så kommer de bli bra! men kom ihåg att du är speciell och om hon inte väljer att ta tillbaka pausen så är hon inte den rätta för dig. Men jag finns alltid här för att prata, du kan alltid slå en *pling* !

Själv har man väl varit i skolan och med Ronja, skulle väcka Thomas direkt när vi kom från bussen, men nej men självklart var han redan vaken:/ Vi hade kommit på värsta saken, så jävla roligt! men de får väl bli en annan dag kanske! efter skolan åkte vi hem till mig, vi skulle ha en tjejkväll, de var mys! vi skulle badat i jacuzzin, men de tar vi väl en annan dag, right?  Fixade nummer och snackade med hennes "nya ragg" haha, nice tycker jag ! Annars har jag inte gjort så mycket mera, förutom att kollat på Glee, fy faan vad den serien är bra!
Här kommer ett smakprov på deas låt!



Sov gott, puss!

Torsdag..

Kan väl inte säga så mycket mer än att denna dag är ganska så SEG !
Tur att jag har dem i min klass (A)
Sen så har vi ju spanat in Ronjas nya ragg, haha! Inte för att vi va så diskreta heller, men som jag brukar säga; WHAT EVER !

Måste ju bara berätta en läskig sak, JAG HAR EN FÖRFÖLJARE!
Hur fan ska jag få bprt honom, han kan inte ens säga vem han är! jag får SPADER !
de är as läskigt, han går på skolan, han säger att han ser mig varje dag!  nu får de väl fan vara nog! Säg bara vem du är! helt seriöst!

Men men.. nu ska jag fortsätta med skolarbetet. Puss


helvetet rasar samman!

Vad fan är de som håller på att hända, ska allt jag har försvinna? Ska allt som någonsinn varit bra bara gå sönder? jag sa förut: om du går när vi bråkar är det ditt val, men du vet hur mycketjag hatar det! jag klarar inte av sånt! allt kan dra åt helvete! När du öppnade dörren, tog på dig dina skor och jackan, varför kom tårarna?! Skulle jag bli sårad igen? Skulle den personen försvinna ut ur mitt liv? Nu har jag ingen aning :/
Kommer han att försvinna, kommer den personen som jag säger att jag älskar att dra sig bort från mig ? jag vet inte ? Men allt är skiit. pallar inte ! Visst, du gjorde ditt val att gå ut från min dörr, att inte ens vända och komma tillbaka, tack för den. Men What ever har jag lust att säga! eller som du säger * Jag bryr mig inte * Skillnaden nu är att jag bryr mig! Vill inte ha det så här... Men vad fan ska jag göra.. Tänker inte låta de ske, de värsta som skulle kunna ske just nu, men om de är bättre för dig. Gör de...

^  Hoppas att du kommer till mig ikväll Ronja, skulle vara skönt! skulle behöva dig hos mig just nu.. Vet inte vad jag ska göra! tack för att jag har dig. du betyder älskling!! *

            
( vet inte varför jag valde den här, men tycker den passar in... på ngt konstigt sätt.. jag älskar dig, du bär hela min kärlek )


inte så mycket mer.

Hur ska man sammanfatta denna dag..hmm.. Har väl inte hänt så mycket! träffade Thomas med Ronja en stund efter skolan pga att vi missade bussen och för att han var ledig idag, deras klass är lediga en dag i veckan*lyckostar*. Måste ju bara säga att både Thomas och Ronja har en sån sjuk humor och dem båda är nästan lika knasiga,HAHA! Jag och Ronja hade de iallafall kul på gungan (en skiit stor alltså) hon såg inget och jag satt på den, trodde jag skulle kissa på mig eller något! Sedan drog jag mig hem. Killen skulle komma till mig med. Vi hade de väl mys. Måste ju  bara säga: Älskling, faan vad söt du är när du sover! så otroligt gullig! Sen efter ett tag gick vi till bussen, klockan var väl runt 21.17 eller någonting liknande. De känns skönt att kunna prata med dig om så otroligt mycket. Tack för att du är ärlig också!

Dagens takar:
Vad är egentligen problemet med personer? varför är de så svårt att hålla saker för en själv när man sagt: Säg inte de här till någon om den verkligen inte vill? Känns de verkligen så jävla bra att hugga en kompis i ryggen? Varför inte bara säga sanningen på en gång? Jävla problem alltså, DAMP !
Om du inte är den personen som du sagt att du är, varför lever du som den då ? Varför inte förbättra den ? Att bli sårad är inte så jävla kul som du själv tror. Du måste väl för fan fatta de själv!
Skaffa dig själv ett liv och sluta ljuga bakom folks ryggar! Jävla mes!

                                                              
       
Måste bara lägga upp den här låten, kan inte sluta lyssna på den! den har så många olika meningar och betydelser för mig!

Puss och trevlig kväll!


ronjas visa!


Ronjas visa hela dagen, såå bra. kan ju inte bara strunta i att lägga upp den!
Hare, puss

skolan..

Sitter på so lektion, sitter och skriver om Industriella Revolutionen... Kan ju inte säga att de direkt är så kul, men de är inte så tråkigt som allt annat heller. Men iallafall, dagen idag vet jag inte hur den ser ut!
Vädret är skit tråkigt iallafall. Varför kan de inte bara vara snö nu? Blir så irriterad, ska de inte vara snö på julafton eller? Hur fan ska tomten komma fram då ? HAHA! Men iallafall, på julen ska det vara snö. annars är de ingen JUL !

Men nu ska jag sluta, fick en tillsägelse utav min lärare.. hörs sen PUSS !


...lugg

Då har jag klippt lugg igen då! vet inte riktigt vad jag tycker om det men what ever.
Men shiit vilken hosta jag har, det är helt tort i halsen får verkligen damp, kan knappt andas eller prata. jätte jobbigt ju!  

Pratar med Emma på msn, hon berättar att hennes byxor, som hon och jag har likadana håller på att gå sönder i skrevet som mina gjort! fett synd tycker jag !

Dagen annars har varit helt okej, slutade klockan 14.00, skönt men ändå ganska sent tycker jag !
Men nu ska jag fortsätta prata med Älsklingen..

Puss


( jag i lugg förut )


Good morgon!

Är så otroligt trött och vet inte vart jag ska ta vägen, sitter inne i C klass rummet för att de  inte fanns en dator i mitt. Men  vad ska man göra liksom? Sitter och försöker skriva något på Svenska lektionen, en berättelse om Ronja om att hon inte varit ute på 7 år, att hon valde att ta med sig en sax, men What ever!
Men nu sitter jag också och lyssnar på Emil Edholms musik, den är heöt okej ! Han är sjukt rolig, ( - Självklart ska ögonbrynen växa ihop nu också, sa han precis från ingenstans. men men, de är våran Emil vi snackar om)

Men nu ska jag fortsätta med något. Ha en bra dag. PUSS




Vill ha tillbaka sommaren! Men men, snart är det ett nytt år! SÅ otroligt skönt!


Helgen...

Jahaa, min helg har väl varit helt okej, inte varit ute ett skit, men pojkvännen har varit här och Ronja var här i fredags. ( förlåt, du vet varför, som tur var så är de löst nu ) Vi var hemma hos mig och George skulle äta middag med min familj, taco blev det. HAHA!
Efter de så gick vi ner till mig och kollade på tv, sen så vaknade jag upp dagen efter utav att pappa ringde för jag skulle åka till mina kusiner för att fira Molly som fyllde år, det var mysigt. Sen kom jag hem igen men då hade Ronja redan dragit hem, George var kvar det var mysigt tyckte jag. Vi satte oss och kollade på film igen och hade de skönt.

Dagen idag: 
Vaknade upp och hade min kille hos mig igen, skit mysigt, i kollade på film på morgonen och hade kvalitetstid tillsammans och jag var hyper som bara den alltså, han väckte mig kl 08.00 men WHAT EVER, fick mera tid med honom så de var bra! efter ett tag så smsade jag Ronja och frågade om vi kunde träffas, då sa hon att hon skulle till "til pizzerian" för att äta, hon frågade om jag ville med och vem tackar nej till det liksom, inte jag iallafall!
Vi beställde maten och drog hem till henne och kollade på ´Alexander den store´ den var bra, men kompicerad film, var tvungen att tänka som bara den , SKIT JOBBIGT ! efter de så drog vi oss till "til pizzerian" igen för att Ronja vart sugen på choklad, efter det var jag tvungen att dra mig hem igen, så vi gick mot bussen men konstigt nog så kom de 3 tanter och en gammal gubbe dit också, Jag och ROnja höll på att DÖ av skratt när dem började snacka! Dem betärrade att 2 av tanterna skulle till Göteborg och den gamla gubben skulle med. OCh sen att en av tanterna hade en sköldpadda som hon älskade något speciellt mycket, hon ville ha tillbaka den och att den var så otroligt vänlig. (SKIT ROLIGT) 

Dagens värsta!!  
När jag satt mig på bussen och det var min bussplats som kom på tur så klickade jag på stop, Men bussen stannade inte.
Jag skrek : HALLÅ, JAG SKA AV HÄR !
Han: (TVÄRNIT ) 
Jag: * pratande med mig själv*  - BÖG JÄVEL! 
Han: Jag kommer kalla på polisen om du förtsätter, förstår du det ?!

Jag gick ut ur bussen och eftersom jag var så irriterad slog jag till bussen och började springa... Men juatnu har jag så ont i handen så de känns som om någonting är av eller något! 
Kanske ska kolla upp de eller något, eller så går de nogbara över! 
* Ringde Ronja och berättade allt, hon bara skrattade och kallade mig massa roliga saker och sa att hon också skulle göra någonting liknande i sina dar*

Men sov så gott allt folk för nu ska jag prata med min kille.. Pusspuss


i´m back..

Förlåt för att jag inte skrivit, men haft annat för mig.. Men nu har jag fått tid att skriva lite skit igen!
I förr igår var det en så J*vla rolig dag! Ronja blev "graabad"  på rumpan, det var as roligt, vi fick vindruvor utav han också.. han frågade om vi hade kille (ronja halv skrek) ^ JAG ÄR FÖRLÅVAD^ Jag började skratta, sedan kollade han på mig och sa: Men du då, har du kille? Jag : Jaah, jag är nog snart förlovad! * Med ett stort leende på läpparna* När vi väl hade sagt de bad han oss att dra, haha... efter det skulle jag och ronja gå mot Gina, vi ställde oss där för att äta upp vindruvorna men Ronja fick sin chock då! Det kom en tant fram bakom henne och sa: Ursäkta, men står ni i kön til bankomaten? Ronja: AAAAAAAAAAH !   * Hon hoppade till och skrek som om hon skulle dö eller någonting, de var så skit roligt.
Allt de där tog oss 5 min, och när vi gick igenom "fruktstånden" så ropade flera stycken på oss, men mer roligt än att Ronja skulle bli "graabad" fanns ju självklart inte.. efter allt så drog vi oss hem, vi satt och tog biler på tåget och hade de roligt, tror inte jag skrattat så mycket på länge. Tack Ronja! Men iallafall...

Idag: Skoldagen var helt okej, skulle börjat08.15, men tog en liten sovmorgon till 10.00 eller vad klockan nu var när jag kom till skolan. Efter de så drog jag och Ronja oss hem och var helt skul efter skolan. Sedan skulle min kille komma till mig när han slutat, men synd som de var slutade han klockan 16.00 egentligen men han fick gå klockan 15.00 istället, då blev jag glad ! Han och jag har haft de mysigt ikväll, men nu ska jag nog ringa honom igen, men ni får ha de bra.. puss !

 
( nu finns de inte några fina blad längre, för nu kommer kylan och snön)


Skolan..

Shululullu!
Nu sitter jag i klassrummet, har val. Det betyder att jag får jobba med vad som helst.
 Jobbar med SO, de är väl helt okej iallafall!
Men efter skolan ska jag och Ronja dra oss mot Stockholm, hon ska nämnligen ta hål i tungan.
Frågan är då om de är jag som kommer svimma medans jag ser hur dem gör eller om de är hon, de ska bli kul att se. Efter det ska vi väl kolla på lite kläer och en ny näspiercing till mig, de tycker jag ska bli kul eftersom jag haft den här nu ett tag. Men på något konstigt sätt så försvann den gamla igår för att min pojkvänn och jag hade väl de lite mys.. men vad gör de, så jag satte in en annan.. men nu ser jag ut som en tjur.. de är väl lite mindre kul *HAHA*  Efter Stockholm ska jag åka hem äta lite middag med familjen och sen kanske det blir så att jag träffar min kille. Får se hur det blir..

Ha de bra. Puss


RSS 2.0