Söndag..

Nu sitter jag i köket och har det lite tevligt med mig själv medans Fanny och George sitter i rummet intill! Ska väl dit snart och se på ngn film eller något liknande.
Idag har det väl inte hänt så mycket mer än att jag varit med killen. Mys iallafall!

Om ni undrar varför jag skriver så mycket om honom är för att jag ALLTID är med honom, dels skiter jag i vad ni andra tycker för han ingår i mitt liv, han är MITT liv. <3 love u my bby !

Ska inte skryta nu men, jag är ledig imorgon SKÖNT!! Ska väl ta en slapp dag, och förlåt hjärtat för att jag inte orkar gå på bio, men vi tar de en annan dag! Du ska ändå gå med Vigen nu så det kommer bli kul för dig.

Men What ever, nu ska jag gitta så hare så bra. Puss


( jag och josse, under lägret på konf. Tror det var sommaren 08.ej säker )


Jacuzzi kväll


Då är man suttit i Jacuzzin i ca 60 minuter med killen och mina Päron. Det var så otroligt skönt!
Inte för att håret blev förstört, det var ju helt nu duschat innan också. De blev typ vatten-krig. men WHAT EVER. Haha! Men nu ska jag väl hadet mysigt med killen. så vi hörs senare. puss!


(ungefär sådär såg det ut, fast det var mörkt och vi är inte direkt barn som satt där. Tyvärr har jag ingen riktig bild än på det. men de fixar jag senare. )


hemma igen

Nu  är jag hemma igen och ska  gå och laga mat med pappa. medans älsklingen och Sophie spelar kort( stress ) Kul att dem har det bra tsm iallafall.. Men what ever. Nu ska jag gitta. Puss!

Låten, texten är bääst!

                                                

Hos Älsklingen..

Nu är jag hos min Älskling, han måste verkligen lära sig att äta, han klagar på att han har ont i magen. Älskling, ett tips. ÄT NÅGOT FÖR I HELVETE!! :)

Men iallafall nu står han och gör mackor. de är väl bättre än inget även fast det inte är mat!
Men iallafall, ska väl hem till mig sen när pappi hämtar oss. Får väl se sen vad som händer.

Ha en bra kväll och så kanske vi ses. puss

shullullu!

Just nu sitter jag och väntar på att den sista lektionen för idag ska ta slut! SKÖÖNT.
Sen ska jag väl hem till killen och ha det mysigt!
Händer väl inte så mycket annat ikväll.. Men hare gött..
Ska jobba med lite matematik nu eftersom jag är så ´JÄVLA´ bra på det / NAAAT!

hejdåå


TIDIGT!

Jahaa, då har jag precis vaknat. Jag förstår inte hur jag kan vara så otroligt trött. La mig kl 10 igår. Men jag är väl ingen morgon människa direkt !

Iförr igår så färgade jag håret och slingade det lite också. Det blev inte precis som jag hade täbkt mig, men det fixar jag snart. Ska i med lite mera slingor så blir allt bra igen. Haha.. Men what ever.
Igår hade jag prov i skolan också. vettefan hur det gick men man kan ju alltid hoppas på ett G iallafall! Men nu ska jag sminka mig!

Ikväll, någon som vet någon kul som händer? I så fall ring eller smsa mig. puss


( Färgen som jag hade under sommare, det är den färgen jag vill ha )


^THE PANNKAKS TÅRTA^

Den 25 Januari hade jag två månader med min Älskling, mysig kväll var det. Mamma och pappa hade köpt hem pizza och vi hade det bra. kollade på tv, spelade kort med mina syskon och massa annat.

Igår var Josse och Emma hemma hos mig, vi firade min födelsedag med pannkakstårta. MUMMS!
Fast det var ju lite mycket chocklad i den, men What ever, vi fick i oss en hel del. Kändes ju som om man skulle spricka efter. Men iallafall nu sitter jag på lektion och jag otroligt tråkigt. men snart har jag lunch kanske blir efter det. Både jag och ronja hoppas på GUD att det blir god mat!

Måste ju bara tillägga att jag sov bredvid Pappa inatt och det var otroligt skönt eftersom mamma var och jobbade så passade jag på. Men lite pinsamt vart det ju eftersom jag tydligen hade pratat i sömnen, HAHA!
Jag hade legat helt rak och på ryggen, helt plötsligt hade jag sagt: YEEEEEEEES!!
Mer än det tänker jag inte säga. HAHA. Ha en bra dag. puss!

Två bilder från igår då. Synd att det inte blev en på Emma också men de fixar jag en annan dag!


( det står : The Pannkaks Tårta! )


( Josse och Jag, så fiin bild* HOST* Men Emma sa: Se nöjda ut nu! Bilden visar ju iallafall att vi blev det, Right?)


gråt inte, bli inte sårad..

Orden: Jag älskar dig, kan tydligen betyda olika för varje person!
Varje person tar det olika än vad man själv gör. När jag hör en kompis säga det, betyder det för mig att dem ställer upp, oavsett vilken tid,plats och vad som hänt.
När den personen jag älskar säger det till mig, öppnar sig hjärtat i mig, känns som jag lever i himmlen, att ingen annan kan få mig att må så bra!

Jag lovade mig själv att jag inte skulle gråta något mer för en kille, men att jag ens kan säga så ! Klart att man gråter när man inser hur nära man är på att förlora en person man varit med nästan varje dag, älskat någon så underbar och älskevärd!
Jag ville inte heller bli sårad längre, vad blir jag! Vad fan tror ni?
Allt kan ju bara försvinna för känns som om jag inte gör ett skit rätt!

 WHAT EVER. Hej då !


slut på diet

Idag tog soppan slut, mamma och jag orkar inte göra en till imorgon eftersom vi ska göra om det senare, men de var helt okej under dieten. Förutom att jag tänkte på cola hela tiden, men what ever. Imorgon blir det cola and i love it! ÄNTLIGEN!!!

Dagen idag har väl varit sådär, fick flipp på min lärare igår eftersom jag inte fick skriva min berättelse om en kåt Ronja på svenskan, innan sa hon att det var okej och senare sa hon att det var som en litet porr-film, sjuk lärare! man iallafall imorgon ska jag till ungdomsmotagningen/psykologen. får se hur det går. Nu orkar jag inte skriva mer ska prata med Älsklingen nu sen sova. Puss


mitt liv är tillbaka :) <3


5dagen

Nu är jag inne på den 5;e dagen, fy fan vad skönt att det snart är över! jag vill inte ha någon mera soppa, men idag fick jag iallafall äta köttfärs till! haha! suck on that idioter! men WHAT EVER.
Måste ju bara säga att jag tränade uppe i Valsta idag, först ville då inte Ronja med, men så klart så fixk jag med henne! Ronja, hur känns det, vem ska träna med min nu då, hahaa!
Men iallafll, dagen har egentligen varit sämst! just nu sitter jag och pratar med killen, men innan var jag på skiiiit dåligt humör för att massa idioter håller på, vad är egentligen problemet?! fuck off om ni inte vill mig något speciellt.

men iallafall, ska nattinatti nu. Puss


(bäääst)


utan cola...

Nu är det dags för en diet- vecka! Soppa hela veckan, dag 6 får jag till och med äta en banan, inte för jag tycker om det hahah! Soppan är väl inte speciellt god men den får duga, egentligen får man inte äta knäcke macka men det gör jag iallafall, annars kan jag inte äta soppan! fast det blir utan pålägg! Haha, Men WHAT EVER nu KÖR jag !  Det värsta med det här är att jag inte får dricka cola, mitt liv kommer gå under! Har inte varit utan cola på flera år ! I WILL DIE ! 

Men iallafall, imorgon är det fredag, hoppas på något kul eller mysigt. puss


( bara 6 dagar kvar, sen kommer jag ! Jag bara räknar ner dagarna! )  


MYS JU!

Slutade 13.10 idag, så jävla skönt!
Mamma stod utanför skolan för vi skulle handla igen , den här gången följde Ronja med. MYS JU !
Sen körde vi hem henne och jag fick två play station spel, KUL JU!
så när jag kom hem satte jag mig och spelade, eller efter jag hade sovit i 2 timmar. Tror jag börjar bli sjuk, fryser hela tiden och jag hostar som jag ska föda genom munnen eller någonting! 
Efter jag hade spelat lite så kom min kille, JIPPI! det var mysigt tycker jag !
Vi snackade och hade lite tid med varandra, ibland behöver man det också.
Synd bara att vi inte bor speciellt nära, men ändå i samma kommun, men WHAT EVER, kan iallafall träffa honom varje dag ! * GLAD* När hans bror skulle hämta honom så följde hans mamma med, första gången jag träffade henne, det var lite pinsamt eftersom jag gick med mjukis och tjockis-tröja, men hon var jätte söt. Så det var inte så jätte pinit som jag trodde, men nu måste jag komma dit också. Det ska bli kul !

Ha en bra kväll och sov gott alla. Puss


( bild från när jag var blond )



it´s gone!

Vaknade klockan 06.50 skulle åka till skolan då, men när jag kommer upp till det stora huset så ligger mina syskon och sover så mamma skulle köra dem små barnen, så jag kunde sovit längre! Men WHAT EVER mer tid för att hitta en tröja jag skulle ha på mig, men det blev en munktröja iallafall. HAHA!
Men iallafall när jag kom till skolan var det bara helt vanliga lektioner * SUCK *
Skolan slutade runt 14.20, då skulle jag åka och handla lite mat med mamma, sen åka hem till Ronja för att ta bort hennes lös-hår som hon brände dit när hon var i Thailand, det var sjukt jobbigt! Det lovar jag er. Först tog vi balsam och gnuggade in det, det gick helt okej. Men efter ett tag fick jag ont i fingrarna och då tog vi Oliv-olja för det ska ju mjuka upp det där tydligen?! Det gick lite lättare, mina fingrar gjorde ont som fan fortfarande. Tillslut slutade det med att jag tog fram saxen och klippte, men de var ju inte så mycket som försvann förutom det som skulle bort! * GLAD* men "it´s gone" nu iallafall, haha!  
Sen kom jag hem, så otroligt skönt, la mig i soffan och ringde killen, mys ju !

just nu sitter jag nere i mitt lilla hus och lyssnar på musik, skriver lite och har det hem trevligt bara. Förutom att det är jävligt kallt och snart dags för en rök pause i det kalla vädret, Dels vill jag bara informera om att min kille måste ju verkligen älska att somna till min röst eftersom han gör det hela tiden eller så måste det tyda på att jag är så jävla långtråkig i telefonen så det finns inte!

Ska röka nu, puss


(Älsklingens jacka, love u bby )


svenska lektion.

Just nu sitter jag på min Svenska lektion, kan ju inte direkt kalla det kul!
Nu ska Ronja skriva en berättelse om mig och jag håller på att skriva en om henne *KUL*
Men WHAT EVER, jag går i skolan och då måste man väl ha lektioner, Right?

Är så otroligt trött så efter skolan ska jag hem kolla på tv och ta lite gott att äta.
Ha en bra dag alla. Puss


*Nu vill jag att snön ska bort, samt kylan. Min näsa kommer ju att dö snart!*


kortspel*

Dagen idag har varit mysig! Vaknade upp och min kille var där, så otroligt skönt!
Just nu sitter han och pappa och spelar Banka John, eller vad det nu heter( Kul är det iallafall )
annars så går livet vidare och hjärtat bultar på, syskonen är fortfarande lika jobbiga, man vad ska man göra åt saken, älskar dem ändå, Right?!
Men WHAT EVER, nu ska jag kolla när pappa och George spelar.
Puss


* Bara för att min syster ser ut så, var ju tvungen att härma lite så hon blev sur* HAHA


till Til ikväll!

Nu är det fredag igen, så otroligt skönt tycker jag !
Men jag har haft det lite svårt att sova pga att jag vänt på dygnet under lovet jag har haft, men de är väl så man gör kanske, hahah!  Men idag har jag iallafall sovit middag! *SKÖNT*
Men nu ska jag snart börja röra mig mot Til, Ska hem till en kille som heter Emil, får se vad som händer där ikväll då. Emelie smsade mig och kollade om jag kunde komma dit, det ska ju gå, right? Måste ju kunna ha tid för sina gamla skolkamrater, hahah !

Men WHAT EVER nu ska jag fixa till mig lite till, sen hem till Ronja sen till Emil. Puss


17 år !

jahaa, då var man 17 år då!
Fått fina saker, tex photoshop som jag velat ha ett tag nu, Tack så jätte mycket !
Var glad över att mormor, morfar,farfar min kusin Emil och Älsklingen var där! Och Tack Älskling för dem fina roserna och den perfymen jag fick, jag blev jätte glad! Sedan vart de tårta och Taco som middag. De blev också smällare och mys. Fick tre filmer, har redan kollat på 2 utav 3, men WHAT EVER! Nu ska jag fortsätta skriva ett klagobrev om papperskorgar, varför man ska dela in mat i en och slänga de andra i en annan när dem inte ens kollar! Men ha en bra dag så hörs vi. puss!

                       
                                                          * Måste bara säga att jag älskar den här låten! *

natt inlägg

Kan verkligen inte sova, vet inte vad felet är. Killen somnade i mitt öra (igen) så otroligt söt !
har försökt sova, men de går inte, skulle skicka ett sms till George om att han skulle ringa när han vaknade, tror ni inte han vaknade utav smset eller, JOO !! så pratar med en nyvaken kille i telefonen, mys! Right!? Älskar dig gubben !

Men WHAT EVER nu måste jag försöka sova, kommer aldrig att komma upp imorgon annars.
Sov gott alla.
puss



( gammal bild på när jag var blond! )


mys med syster!

kom typ nyss hem från Ronjalajjnen, George drog innan jag skulle dit, de var tråkigt för då skulle han ju inte sova med mig inatt ( tråkigt ) Men jag träffade Ronja och det var kul, vi satt och pratade och kollade på Sex and the City, de var as kul. har inte sett filmen på länge. Sedan kom pappa och hämtade mig så jag slapp gå hem i kylan. Det var skönt! Men nu har min syster tagit fram popcorn och dricka så vi ska ha det lite mysigt, bara jag och Fanny. Hon och jag hinner inte umgås så mycket längre pga att vi båda är olika och vå bråkar för mycket men nu är det bättre! Tack gumman!

Men eftersom min syster inte orkar gå och sätta på en film så ska jag göra det, hon är knas! Men ha det bra så hörs vi alla läsare. Puss


RSS 2.0